Schrijfworkshop

Samen schrijven we beter

Hoe leuk is het om u te helpen met het schrijven van een goede tekst! Denk aan een tekst voor een website waar u zelf al aan bent begonnen. Een folder. Een persbericht. Ambachtelijke taal die ook voor een leek begrijpelijk moet zijn. Samen schrijven we beter.

Dat doe ik in de vorm van workshops, individueel of in hele kleine setting (1 – 3 personen). Verwacht van mij daarin geen abstracte schrijftips. “Schrijven is een werkwoord”, zei een uitgever met wie ik ooit mocht samenwerken. We pakken de stier bij de horens, nemen de tekst waar u mee bezig bent en gaan aan de slag.

Zodat u uiteindelijk een website, persbericht, ambtelijke tekst of andere boodschap heeft die precies verwoordt wat u wilt zeggen.

Het uitgangspunt is drie workshops van 1 uur. Mochten we tijd overhouden of tekort komen, dan passen we dit aan. Het schrijven van een persbericht kost nu eenmaal minder tijd dan het maken van een hele folder. Na de workshops is de tekst klaar, of bent u zelf in staat om die definitief te maken.

Tarief

Drie workshops van 1 uur: 200 euro (excl. BTW), voor de prijs maakt het niet uit of een workshop individueel of met maximaal 3 personen is, omdat dit voor de tekst die we behandelen niet relevant is.

Mocht u na de workshops willen dat ik nog een blik op de tekst werp, geldt daarvoor mijn standaard uurtarief (75 euro, excl. BTW).
Meld je aan voor een workshop
Copyright 2023 Onno Weggemans  -