Profiel

Mijn vader was legerpredikant. Daarom zijn we vroeger vaak verhuisd. We woonden een tijd in het noorden van Duitsland en verkasten daarna naar Harderwijk, waar ik op de middelbare school heb gezeten. Vervolgens ging ik journalistiek studeren in Kampen.

Het avontuur riep. Ik zwierf door Europa, tot de vervangende militaire dient me terugriep naar Nederland. Daarna werkte ik als communicatiemedewerker in de sociale werkvoorziening en voorlichter in de GGZ. Ik ontmoette er veel boeiende mensen.

Autoriteit is niet zo mijn ‘ding’. Dus ging ik als onafhankelijk schrijver, tekstschrijver en freelance journalist aan de slag. Schrijven is hobby en werk. Ik beleef er veel voldoening aan en verdien er een boterham (met beleg) mee.

Tijdens de financiële crisis van 2007-2011 raakte ik flink wat werk kwijt. Ik ging bij Post.nl aan de slag en dat beviel zo goed, dat ik nog steeds wekelijks een aantal postrondjes loop. Ze zorgen voor buitenlucht, ontspanning en vaak onverwachte ontmoetingen. Ik zou ze niet graag meer willen missen.